Машини / Machines | Видове Машини

"Витопласт" ООД предлага оборудване за опаковане на хранителни продукти - месо и месни произведения, риба, зеленчуции и други хранителни стоки.

Модел : Apollo

 АПОЛОН SLB е идеална за кръгли кутийки (също и за тарелки), която може да бъде оборудвана със запечатваща глава с две гнезда, като по този начин Ви позволява да удвоите производителността + създаване на модифицирана среда без използването на вакуум на нито един от етапите.

Модел : Athena

АТИНА SLB™ е нашият най-добре продаван модел, използва се от малкия и средния бизнес или като ръчно допълнение към голямо производство.Създаването на модифицирана атмосфера и опаковъчния процес са напълно автоматизирани, осигурявайки по този начин всеки път отличен резултат.При необходимост да се използват различни чинийки, запечатващата глава може да бъде подменена без никакви инструменти за по-малко от 3 минути.

Модел : Hera

ХЕРА SLB™ е иновативна, високоскоростна машина, позволяваща плавно движение на кутийката с продукта по конвейра. Тя е подходяща за кутийки с различни размери и форми, устойчиво придвижващи се по конвейра към запечатващата се глава.Тази гъвкавост на конвейра ви позволява да заменяте лесно един продукт с друг.ХЕРА е гъвкава, компактна машина идеална за прецизно придвижване на продукта без значение от вида му и формата на чинийката, в която е поставен: кръгла, овална, необичайно плитка или дълбока, като се избягва ограничението на конвейра с предварително оформени гнезда внего.Изключително решение за замразени и течни продукти.

Модел : Hercules

ХЕРКУЛЕС SLB™ с нейните компактни размери, уникална конвейрна система за кутийките и гъвкавост при подаването и извеждането им, може лесно да бъде интегрирана в съществуваща производствена линия. Подаване на кутийките:  една по една (директно от производствената линия). Автоматично МАР залепване на кутийките: две кутийки едновременно. Извеждане на кутийките: една по една (върху вашия конвейр). ХЕРКУЛЕС SLB™ е изключителен отговор за МАР високо скоростно качествено опаковане.

Модел : Hermess

Моделът  ХЕРМЕС SLBTM е  гъвкава машина позволяваща автоматично подаване, пълнене и залепване на опаковките.Това е класически модел за кръгли кутийки (също и за тарелки), която може да бъде оборудвана със запечатваща глава с три гнезда, като по този начин Ви позволява да утроите производителността.Хермес SLB се предлага в два варианта:- Подаване, пълнене и МАР залепване с (пластично) фолио и напълно автоматична SLBTM  запечатваща глава.- Подаване, пълнене и залепване с предварително изрязано алуминиево фолио (без модифицирана атмосфера).

Модел : Poseidon

ПОСЕЙДОН е компактна гъвкава машина, позволяваща автоматично подаване, пълнене и залепване на опаковките. ПОСЕЙДОН е идеална машина за залепване на малки кръгли кутийки/тарелки с предварително изрязано алуминиево фолио или фолио от полипропилен.Пакетирани по този начин продуктите могат да бъдат стерилизирани в автоклав, замествайки старомодните консервени кутии.Хефестус предлага набор от функции/устройства, които да посрещнат нуждите на клиента: -Широк набор от пълнещи устройства за  всички видове субстанции;-Поставяне на капак (чрез натиск);-Принтиране: печат, мастилен принт, термо принт;-Етикетиране: отстрани или отгоре;-Интегрирана събирателна повърхност .

1 2